Video: Studie voor het verzamelen van Wesley Sneijder gegevens, Colorado Non-Compete Beperkingen, D.C. Circuit Vacates Browning-Ferris

Estimated read time 1 min read

VS

10 juni 2023

Klik hier om de video te bekijken
Zoals te zien in #WorkForceWed Wednesday: deze week werken we u op de nationale trends met betrekking tot het verzamelen van gegevens, niet-concurrentiebeperkingen en regels voor gezamenlijke werkzaamheden.
Studie vindt EEOC’s betaalgegevensverzameling een ‘nuttige tool’
Uit een onderzoek naar de controversiĆ«le 2020 Pay Gegevensverzameling van de Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) is gebleken dat de gegevens een ‘nuttig hulpmiddel’ zijn om betaaldiscriminatie op de werkplek te bestrijden. Volgens de EEOC, die de studie heeft gefinancierd, tonen de resultaten aan dat de betalingsgegevensverzameling het bureau in staat stelt een ‘meer gegevensgestuurde aanpak’ te volgen voor discriminatiekosten.

You May Also Like